Το Δράν

Ποιοι ειμαστε?

Ποιοί είμαστε?

Το Δράν, Τομέας Οργανωμένης Δράσης Νέων

Γιατί δημιουργήθηκε Το Δράν?

Οι νέοι έχουν την ανάγκη να εκφραστούν. Ωστόσο συνήθως η κοινωνία δεν τους δίνει την προσοχή που τους αρμόζει είτε γιατί “βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου” είτε γιατί  “η νεολαία όσο πάει και χειροτερεύει”.  Το Δράν ιδρύθηκε λοιπόν για να συγκεντρώσει τους νέους,  χωρίς κομματικά χρώματα, ώστε όλοι μαζί να μπορούν να εκφραστούν με μια πιο δυνατή φωνή και να αποδείξουν οτι ενωμένοι μπορούν να προκαλέσουν αλλαγές και μάλιστα αρκετά σημαντικές. Στην ουσία Το Δράν επιχειρεί να λειτουργήσει ως ένας ενισχυτής της φωνής του κάθε νέου και για να πραγματοποιηθεί αυτή η επιδίωξη κρίνεται αναγκαίο να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη.  Το Δράν λοιπόν προσπαθεί να εξυπηρετήσει με σύγχρονα μέσα την ανάγκη που έχουν οι νέοι για έκφραση και παρουσίαση των ιδεών τους στο ευρύ κοινό.

Πότε ιδρύθηκε το Δράν;
0
Ημέρα
0
Μήνας
0
Έτος

Λίγες πληροφορίες για το Δράν

Αν είμαι νέος γιατί να θέλω να γίνω μέρος του Δράν;

Το Δράν προσφέρει σε κάθε νέο την ευκαιρία να εκφραστεί ελεύθερα, μέσα από έναν ιστότοπό του, ο οποίος έχει δημιουργηθεί γι’αυτόν τον σκοπό. Το Δράν στην ουσία προσπαθεί να ενώσει όλους τους νέους οι οποίοι νιώθουν την ανάγκη να εκφραστούν και να συμπυκνώσει κατα έναν τρόπο τη στάση των νέων απέναντι στον σύγχρονο κόσμο, ώστε να γίνει εμφανές πως οι νέοι ενωμένοι μπορούν να διαδώσουν με μεγαλύτερη δύναμη τη δική τους κοσμοθεωρία, ακόμη και αν αυτή διαφέρει από νέο σε νέο. Βέβαια πέρα από αυτό Το Δράν ενθαρρύνει τους νέους να ανακαλύψουν νέες δεξιότητες, καθώς είναι πολύ εύκολο να γίνεις μέλος του και να ξεκινήσεις να δημιουργείς. Η δημιουργία αυτή μπορεί να αφορά από άρθρα μέχρι και φωτογραφίες. Πράγματι οι δυνατότητες που προσφέρει το Δράν είναι αρκετές και μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερες όσο η παρουσία του διευρύνεται. Γι΄αυτό γινε μέλος του και βοήθησε στην εκπλήρωση του οράματός μας.

Πώς ιδρύθηκε Το Δράν;

Το Δράν ιδρύθηκε στις 6 Ιουλίου του 2021  απο τον Νικόλαο Μόκα. Ο Νίκος, με την εμπειρία που απέκτησε από τη δημιουργία του προσωπικού του ιστότοπου, MokasOpinion.com, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη τεχνογνωσία του για να δημιουργήσει κάτι μεγαλύτερο, έναν ιστότοπο όπου κάθε νέος  θα μπορεί να εκφραστεί με επίσημη χροιά. Το MokasOpinion είναι ένας ιστότοπος στον οποίο ο Νίκος, εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις μέσω άρθρων πάνω σε διάφορα ζητήματα. Στην ουσία Το Δράν  αποτελεί μια μετεξέλιξη του MokasOpinion, καθώς είναι ανοιχτό σε όλους τους νέους και η έκφραση δεν περιορίζεται μόνο στη συγγραφή άρθρων αλλά συμπεριλαμβάνει και άλλα μέσα, όπως η τέχνη. Οι εναλλακτικοί τρόποι έκφρασης που προσφέρει Το Δράν είναι αυτό που το καθιστά πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα, φιλοδοξώντας να γίνει ο πιο  ολοκληρωμένος χώρος έκφρασης των νέων στην Ελλάδα.

Το Δράν είναι ο μόνος τομέας που δίνει στους νέους την ευκαιρία να εκφραστούν ολοκληρωμένα.

Είσαι νέος και θέλεις να γίνεις και εσύ ένα κομμάτι του Δράν;