Το Δράν

Γίνε και εσύ μέλος του Δράν

Ποιές οι προϋποθέσεις για να γίνω και εγώ ένα μέρος του Δράν;

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Δράν πρέπει να είναι από 15  έως 25 ετών, με αφετηρία το έτος και όχι την ημερομηνία γέννησης. Όσοι πληρούν το ηλικιακό κριτήριο μπορόυν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα εγγραφής μέλους, ώστε να υποβάλλουν την αίτηση τους. Όσοι υποβάλλουν την αίτηση πρέπει να έχουν υπόψη τους πως έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν για ποιόν τομέα του Δράν ενδιαφέρονται περισσότερο (σαφώς μπορεί κανείς να επιλέξει όλα τα πεδία). Αξίζει να σημειωθεί πως στον τομέα των δράσεων θα συμμετάσχουν όλα τα μέλη του δράν, καθώς ως φορέας πρέπει να δίνουμε συλλογικά το παρόν σε όλες τις δράσεις. Οι τομείς στους οποίους μπορεί κανείς να δραστηριοποιηθεί είναι αρκετοί όπως,  η αρθρογραφία και η γκαλερί, ο μουσικός τομέας, ο τομέας τεχνολογίας, ο τομέας WebRadio.  Σε κανέναν απο τους τομείς  οι ενδιαφερόμενοι δε χρειάζεται να έχουν κάποιο υπόβαθρο, καθώς Το Δράν δημιουργήθηκε και γι’αυτόν τον λόγο, για να βοηθήσει τους νέους να αποκτήσουν εμπειρία και γνώσεις πάνω σε αντικείμενα που θα ενδιαφέρονταν να μάθουν. 

Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, μπορώ να συμμετάσχω στο Δράν;

Η απάντηση είναι και βέβαια! Το Δράν έχει την “απαίτηση” τα  μέλη του να κάνουν μια τουλάχιστον δημοσίευση στον ιστότοπο ανά μήνα (σε περιόδους εξεταστικής και διαγωνισμάτων δεν ισχύει αυτό). Άρα τα μέλη του Δράν δεν έχουν σχεδόν καμία δέσμευση, απεναντίας τους βοηθά να απελευθερωθούν περισσότερο. Η τακτικότητα ως προς τη δημοσίευση άρθρων για τον τομέα αρθρογραφίας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για τη χορήγηση βεβαίωσης εξάμηνης ενεργής παρουσίας στο Δράν.

Για περαιτέρω πληροφρίες που μπορώ να απευθυνθώ;

Μπορείτε είτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ είτε να στείλετε ένα e-mail στο contact@todran.com.  Μπορείτε ακόμη να επικοινωνήσετε μαζί μας και στα social media. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να υποβάλλετε αίτηση εγγραφής μέλους στο Δράν

*Με αφετηρία το έτος και όχι την ημερομηνία γέννησης.
(Γράψτε για παράδειγμα τι σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερό σας χρόνο)
(Κατά την αποδοχή σας θα χρησιμοποιηθεί ως βιογραφικό σημείωμα, να προτιμάται το τρίτο ενικό πρόσωπο).